Routine Habits

Duurzaam groeien met je organisatie?

Routine Habits

De succesformule voor groei:
Vanuit welzijn naar groei

Groeit jouw organisatie snel? Maar stroomt en groeit het ook van binnen?

Als communicatie-, HR specialist, gedragsexpert en coach help ik organisaties duurzaam groeien.

Het terugbrengen van de verbinding. Verbinding voor de individu, met elkaar én met de organisatie. Met als doel om een organisatie en haar mensen te helpen groeien en zo toekomstbestendig te maken.

Denk aan vraagstukken op het gebied van groei, meer klanten, meer werkgeluk, het creëren van meer betrokkenheid, organisatieveranderingen, leiderschap, interne communicatie, meer verbinding. Ik zorg ervoor dat het weer gaat stromen binnen jouw organisatie.

Focus

Wat is jouw doel? Om dit te bereiken is consistentie, focus en heldere communicatie erg belangrijk. Het moet eenvoudig en duidelijk zijn voor de medewerkers waar de organisatie naar toe wilt. Zorgen dat MedeWerkers, MedeMerkers worden.

Gedrag

Wat voor een gedrag vertoont de organisatie en haar medewerkers? Stroom het binnen de organisatie? Hoe gaat het met de medewerkers? Wat is hun gedrag? Hoe wordt er gecommuniceerd? Hoe kunnen we de organisatie veranderen, zodat het duurzaam kan gaan groeien?

Strong Support Systems

Met onze Routine Habits formule geloven we in Strong Supported Systems. Dit betekent dat je het nooit alleen hoeft te doen. Juist met elkaar kom je verder. In verbinding met elkaar.

Let’s Change How We

Manage a Business

Routine Habits is onze succesformule om te groeien met jouw bedrijf. Wij geloven in het aanbrengen van focus en het behouden van deze focus door middel van routines, welzijn en een strong supported system. Duurzaam groeien en groeien op jouw eigen manier. Dat is waar wij in geloven. In deze snelle wereld, heb je vaak het gevoel overal aan mee te moeten doen. Maar dat hoeft niet! Juist door in jouw kracht te gaan staan en vanuit daar een passende strategie op los te laten, groei je écht en groei je duurzaam.

What They’re Saying

Lara heeft een wonderschone eigen stijl van werken: enthousiast, ruimte gevend, verfrissend, geduldig en integer. Eindelijk een communicatie professional die met een liefdevol hart mij tegemoet treedt, waardoor ik me volkomen op mijn gemak voel en waardoor ik mijn eigen woorden kan vinden over wat mij bezielt in mijn werk/bedrijf. Zij heeft het voor elkaar gekregen om samen met mij een fantastisch communicatieplan te maken, geheel passend bij mij. Ik wil haar heel graag als communicatie professional blijven inzetten voor mijn bedrijf: nog lang niet genoeg van deze mooie samenwerking!

Sylvia BurgersCoach - Eigenaar Buro TOL

Lara ontwikkelde voor Van Bergen Ondernemerszaken een strategisch communicatie adviesplan. Waarin zij een onderzoek uitvoerde binnen onze organisatie. Dit vertaalde ze naar een sterk advies- en implementatieplan. Ze kijkt zowel naar de interne organisatie als externe organisatie.
Lara profileert Van Bergen Ondernemerszaken online op de manier zoals wij dat wensen. Ze is pro actief, kritisch, snel, adequaat en consequent. Lara levert een grote bijdrage tot de naamsbekendheid en groei van ons Van Bergen Ondernemerszaken. Lara is een aanrader voor een ieder bedrijf dat wil groeien.

Jeroen van BergenEigenaar Van Bergen Ondernemerszaken

Wij hebben Lara leren kennen als een zeer gedreven en bekwaam persoon op haar vakgebied. Zij luistert goed, vraagt, denkt kritisch mee, initieert, corrigeert, geeft advies en oppert nieuwe ideeën. Hierbij houdt ze het doel, de missie van de organisatie goed voor ogen. Lara is iemand waar je op kunt bouwen. Zij heeft zichzelf inmiddels onmisbaar gemaakt binnen onze organisatie. We groeien duurzaam en behouden focus met Lara als communicatieadviseur in ons team. Zij is zonder meer een aanwinst voor iedere organisatie.

Ingrid OostendorpEigenaar Kunstmagazijn Nijmegen

Lara heeft eerst een uitgebreid communicatierapport gemaakt met allerlei bruikbare tips waar wij mee aan de slag konden. Qua inhoud en stijl zijn wij zeer tevreden. Ze is bekwaam, legt precies de voor en nadelen uit. Vooral tijdens het Corona tijdperk is het van groot belang up to date te blijven. Ze is goed geïnformeerd over ons verhaal, werkt erg accuraat en luistert goed naar je wensen. Bij onze samenwerking ligt de nadruk ook op het verbeteren van de vindbaarheid, op groei en het communiceren van de juiste boodschap en voor zover is onze missie meer dan geslaagd. Het aantal bezoekers op de site is verdrievoudigd. Tot op heden zijn wij dan ook erg tevreden over de samenwerking met haar.

Daisy CasimiriEigenaar Cathedral of Thorns

Lara is een enorme aanwinst voor Gesha. Behalve is in het maken van een heldere communicatiestrategie, het begeleiden van de communicatie, een van onze dames opgeleid in de uitvoer van social media en onderhoud van de website, is Lara vooral erg professioneel, gedreven en enthousiast. Haar betrokkenheid is oprecht, ze denkt graag mee, maar is ook niet bang om je bepaalde zaken af te raden. Ze luistert goed naar wat we willen. Ze is razend snel in schakelen en pro actief. Voor ons neemt ze een grote zorg uit handen en helpt ze Gesha groeien, zodat wij onze focus op andere belangrijke zaken kunnen leggen.

Christina Van Es Saavedra - Gesha

We offer awesome services

Strategie

Plan
(Focus, gedrag, support)

Groeiadvies

Coaching

Ready to take the next step and work together?

Lara Janssen

Co-founder
Tel: +316 22 47 96 12
lara@routinehabits.nl