Our story

Routine Habits. Wij zijn het levende bewijs dat het dagelijks uitvoeren van je routines je veel kan brengen. In de zomer van 2017 stuurde Lara een Facebookbericht in een Spaanse Facebookgroep. Elseline reageerde daar op en al snel hadden we onze eerste lunch. Beiden wonend in het mooie Madrid. Elseline volgde destijds haar Master Digital Marketing aan de IE en Lara volgde een Spaans taalcursus en werkte als freelancer in communicatie. Dromen, grote ambities hebben, Spanje en hooggevoelig zijn, dat is wat ons vanaf het eerste moment in connectie bracht. Vanaf dat moment deelden we alles met elkaar; van ochtend wandeling tot aan avondroutine. Omdat we allebei geloven dat met oprechte liefdevolle support en dagelijkse routines je jouw dromen kunt gaan realiseren. En het is waar! Wij zijn het bewijs! En daarom delen wij dit graag met anderen. Want er is niks mooiers dan mensen verder helpen met het realiseren van hun dromen. Een supported system, waarin welzijn de basis is en dagelijkse routines de handvaten zijn om dit te bereiken.

Lara Janssen

Anders, zo heb ik mij altijd wel een beetje gevoeld hier op aarde. Als hoog gevoelig, creatief, avontuurlijk, analytisch meisje voelde ik me anders. Anders in een wereld waarin ik het gevoel had dat iedereen aan het rennen was om van alles te bereiken in het leven. Een wereld waar het gaat om ego en macht. Toen ik op de basisschool was, was ik kind, vol op kind. De beste tijd van mijn leven. Toen ik in groep 8 mijn Citotoets moest doen, kwam er een einde aan mijn zorgeloze leventje. Ik faalde, ik had faalangst. Presteren en gemeten worden op een moment. Hét moment dat de rest van jouw leven bepaald. Ik faalde zo hard dat geen een middelbare school mij wilde hebben. ‘Ik was te dom’ werd letterlijk tegen mij gezegd. Na veel praten met scholen, besloot de NSG mij een kans te geven. Op de voorwaarde dat ik naar een psycholoog ging.

Een flink trauma was geboren. Ik ben een doorzetter en harde werker, dus het lukte mij om iedereen te bewijzen dat ik het kon. Ik haalde mijn vmbo-t en Havo diploma en ging daarna door naar de HAN. Ook daar bleef ik een harde werkster. Een gevoel dat ik ook moest bewijzen dat ik ook belangrijk was. Uiteindelijk werden mijn ouders heel erg ziek en kon ik het presteren niet meer aan. Ik nam een pauze jaar. In dat jaar bloeide ik gelukkig op, had een leuke werkplek bij CWZ en had na jaren rust en een fijne routine. Ik had nog maar een missie op dat moment en dat was afstuderen en naar Spanje verhuizen.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik verhuisde naar Spanje toen ik afgestudeerd was. Ik werd verliefd op een Spanjaard en de stad Madrid, dus de keuze voor de plek was snel gemaakt. Spanje voelde voor mij als vrijheid. Geen prestatie. Genieten met elkaar van het leven. Het leven was heerlijk, ik werkte als freelancer, dronk koffietjes op mijn favoriete terrasjes, ontdekte de stad, liet me verdwalen in de leukste steegjes en kwam in contact met veel leuke mensen.

Helaas gebeurde er in de jaren daarna veel heftige dingen. In 2017 overleed mijn ex tegelijk met mijn oma. Ik zocht naar liefde en vond het bij de verkeerde personen. Een jaar lang leefde ik in een onveilige wereld. Mijn leven stond op zijn kop en besloot na vele heftige gebeurtenissen terug te gaan naar Nederland.

In 2019 kwam ik terug en direct daarna kwamen we in een pandemie terecht. Dat was zwaar. Ik was terug in deze snelle prestatiemaatschappij, zat thuis bij mijn ouders met al mijn trauma’s, was zzp’er en mijn vader werd heel erg ziek. Het waren de zwaarste jaren van mijn leven, maar ook de jaren waar ik het meest dankbaar voor ben. Door het aankijken van mijn trauma’s en het altijd willen verder leren en ontwikkelen, ben ik de sterke vrouw geworden die ik nu ben. Het volgen van cursussen over hypnose, psychologie, neurowetenschappen en gedragsverandering hebben mij de tools gegeven om mijn authentieke ik te worden om veiligheid te voelen in mezelf. Om mijn verleden achter mij te laten, mezelf te herprogrammeren en te stappen in de persoon die ik wil zijn. Om mijn hart volledig te volgen, wat ik eigenlijk altijd al deed, maar nooit durfde te delen.

Weg van angst en belemmerende overtuigingen. Terug naar voelen, terug naar mijn lichaam, terug naar mijn hart. Ik heb mezelf geherprogammeerd.

Met mijn verhaal hoop ik jou te inspireren. Jou te inspireren om de persoon te worden die je wilt zijn. Om te kiezen voor het leven dat jij wilt leven. Om te leven vanuit overvloed en vertrouwen. Want jij bent niet je gedachtes, niet jouw verleden. Jij hebt ieder moment weer een nieuwe kans. Een kans om te stappen in de persoon die jij het liefste wilt zijn. Een kans om jezelf te herprogammeren en los te komen van beperkende overtuigingen.

Voel je dat je vast zit en wil je een ander leven? Wil je loskomen van beperkende overtuigingen? Wil je terugkomen naar voelen en het volgen van je hart? En wil je daar hulp en de juiste tools bij?

Bananenbrood all day, iedere ochtend in mijn bos, basic kledingitems, Law of Attraction, fan van Tony Robbins & Celine Charlotte, believer of Routine Habits

Onze waarden

Welzijn

Dat het lichamelijk én geestelijk echt goed met je gaat.

(Zelf) liefde

Liefde. Dat is altijd aanwezig. Voel deze liefde 100% voor jezelf. Als je dat doet, dan trek je alleen nog maar liefde in alles aan.

Duurzaam

Groeien op een manier waar iedereen beter van wordt; jijzelf, de mensen om je heen en de wereld.

Met elkaar

Je hoeft het niet alleen te doen. Met elkaar. Een strong supported system.