Our story

Routine Habits. Wij zijn het levende bewijs dat het dagelijks uitvoeren van je routines je veel kan brengen. In de zomer van 2017 stuurde Lara een Facebookbericht in een Spaanse Facebookgroep. Elseline reageerde daar op en al snel hadden we onze eerste lunch. Beiden wonend in het mooie Madrid. Elseline volgde destijds haar Master Digital Marketing aan de IE en Lara volgde een Spaans taalcursus en werkte als freelancer in communicatie. Dromen, grote ambities hebben, Spanje en hooggevoelig zijn, dat is wat ons vanaf het eerste moment in connectie bracht. Vanaf dat moment deelden we alles met elkaar; van ochtend wandeling tot aan avondroutine. Omdat we allebei geloven dat met oprechte liefdevolle support en dagelijkse routines je jouw dromen kunt gaan realiseren. En het is waar! Wij zijn het bewijs! En daarom delen wij dit graag met anderen. Want er is niks mooiers dan mensen verder helpen met het realiseren van hun dromen. Een supported system, waarin welzijn de basis is en dagelijkse routines de handvaten zijn om dit te bereiken.

Elseline Wijffelaars

Hello dear, wat onwijs fijn om jou hier te zien. Mijn naam is Elseline, een creatieveling geboren in het bourgondische Brabant. Zo'n 8 jaar geleden heb ik deze fijne provincie verruild voor avonturen in zowel binnen als buitenland. Van een geweldige tijd in Rotterdam en Utrecht, tot expat avonturen in Bangkok en Madrid. Ondertussen heb ik mijn ‘thuis' gevonden in onze hoofdstad Amsterdam. Ik ben 25 jaar oud en erg gelukkig met de mooie mensen die tot nu toe op mijn pad zijn gekomen. En daarvan is Lara een van de meest waardevolle personen geweest, het maakt me dan ook emotioneel als ik denk aan hoe we elkaar iedere dag weer motiveren om aan onze routines vast te houden. Wij zijn erachter gekomen dat dit hét recept is voor meer zelfvertrouwen, ritme en kracht in ons leven. Het leven waarin wij ambitieuze plannen hebben, maar wel willen werken, genieten en ontwikkelen vanuit flow.

Als digitale marketeer bij Nike, werk ik vol passie aan prachtige campagnes rondom verschillende sportmomenten. Dit vergt flexibiliteit, veel samenwerking en goede focus om alles vlekkeloos te laten verlopen. Ik leer onwijs veel van talentvolle mensen op professioneel gebied, maar heb nog veel meer geleerd in de afgelopen drie jaar op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik hou onwijs van het ‘onmogelijke mogelijk maken’ maar weet nu dat dit pas gaat wanneer je je zelf goed voelt.

Zoals ieder mens, en als (hoog) gevoelige vrouw, heb ik dagen dat ik me minder voel of juist erg veel behoefte heb om mijn hart te luchten. Dit ben ik steeds meer gaan accepteren, ik ben gaan luisteren naar mijn emoties, mijn gevoel en heb fijne routines gecreëerd die ervoor zorgen dat meer kan gaan leven vanuit flow. Dit wil zeggen dat ik me intrinsiek gemotiveerd voel, ik voldoening haal uit mijn dagelijkse taken en het liefst met complete aandacht in het moment leef.

Ik ben er nog lang niet, maar weet wel ‘flow’ hetgeen is dat ultiem geluk is voor mij.
Samen met Lara kan ik zo genieten van de kleine momenten, we zijn zo gegroeid als ambitieuze vrouwen, en nemen jullie graag mee in deze mooie wereld van routines. Laten we onszelf ontwikkelen, starten met flowen, en trots zijn op mooie maar ook minder mooie gebeurtenissen in dit leven.

Podcastfanatic, pizzatarian, runner, mijn rolmodellen zijn Neri Oxman, Nadja van Osch, Marlou Volkerink, believer of Routine Habits

Lara Janssen

Hola! Even voorstellen: ik ben Lara, 27 jaar oud, geboren en getogen in Nijmegen. Altijd al was ik in de ban van routines. Vanaf kleins af aan merkte ik dat ik hooggevoelig was en ik goed ging op structuur en routines. Daarnaast ben ik ontzettend ambitieus en vind ik het altijd een uitdaging om alles anders te doen, nieuwe avonturen aan te gaan en mijn dromen na te jagen.

Ik heb Communicatie aan de HAN in Nijmegen gestudeerd en na mijn studie wilde ik een avontuur aangaan; wonen en werken vanuit Madrid. Tegelijkertijd startte ik mijn carrière als freelancer communicatiestrateeg. Ik leerde Spaans, genoot van de Spaanse zon, leerde nieuwe mensen kennen en werkte als freelancer voor diverse Nederlandse en Spaanse bedrijven. Dat was een geweldig avontuur, maar kende ook veel uitdagingen. Echt leven op mijn voorwaarden deed ik daar nog niet.

In 2017 ontmoette ik Elseline in Madrid. Ik voelde direct een hechte connectie. Vanaf de eerste dag dat we elkaar leerde kennen, zijn we elkaar iedere dag gaan bellen, elkaar gaan supporten en onze dagelijkse routines gaan delen. In de tussentijd zijn we allebei inmiddels terug verhuisd naar Nederland. Ik werk nog steeds voor mezelf. Met mijn bedrijf Lara deelt, ben ik werkzaam als communicatiestrateeg. Vanuit welzijn naar groei is mijn missie. En dat kan niet zonder een strong supported system en het uitvoeren van dagelijkse routines. De vriendschap en afgelopen jaren met Elseline zijn voor mij het levende bewijs. Alles waar we in 2017 van droomden hebben we nu bereikt. Alles met behulp van elkaar, met het creëren van welzijn in onze levens door middel van routine habits. Nu ik heb ervaren dat dit de basis is voor groei, wil ik niks liever dan dit met nog veel meer ambitieuze mensen delen.

Bananenbrood all day, iedere ochtend in mijn bos, basic kledingitems, Law of Attraction, fan van Tony Robbins & Celine Charlotte, believer of Routine Habits

Onze waarden

Welzijn

Dat het lichamelijk én geestelijk echt goed met je gaat.

(Zelf) liefde

Liefde. Dat is altijd aanwezig. Voel deze liefde 100% voor jezelf. Als je dat doet, dan trek je alleen nog maar liefde in alles aan.

Duurzaam

Groeien op een manier waar iedereen beter van wordt; jijzelf, de mensen om je heen en de wereld.

Met elkaar

Je hoeft het niet alleen te doen. Met elkaar. Een strong supported system.