Routines, sommige mensen zweren erbij, anderen leven liever zonder. Dit verschilt per persoon, maar ook per situatie. In de huidige prestatiemaatschappij is het soms lastig om focus te behouden, te kiezen voor jezelf en te luisteren naar jouw lichaam. Maar als jij niet naar jouw lichaam kan luisteren door de hoeveelheid stress die het ervaart, het slaaptekort dat je hebt of de hoeveelheid suikers in je lichaam, kun je uiteindelijk ook niet weten wat je lichamelijk en geestelijk écht wilt. Als jij goed in je lichaam zit en écht kan voelen, kun je nog beter intuïtief gaan leven en dat gaan doen wat jou echt gelukkig maakt in het leven.

Routine Habits

Daarom helpen wij jou graag met het aanbrengen van gezonde routines in je leven met ons platform Routine Habits. Gezonde routines die jou helpen om focus te behouden, goed voor je lichaam en geest te zorgen om daarmee uiteindelijk jouw doelen en dromen te bereiken.

Let wel op; we hebben het hier over gezonde routines! Routines die jou houvast en motivatie geven om door te gaan. Geen ‘moeten routines’. Want te veel controle willen hebben is ook niet goed. Routines moeten flowen en moeten geen moeten zijn. Deze gezonde routines helpen je om focus te behouden en zorgen vooral dat je goed blijft zorgen voor je lichamelijk en geestelijke gezondheid om vanuit daar meer flowend en intuïtief te kunnen leven.

Gezonde routines voor een lichamelijk en geestelijke gezondheid

Het toepassen van gezonde routines zijn erg belangrijk voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Gezonde routines zorgen voor een gezonde controle, veiligheid en het aanbrengen van focus. Zodat je vervolgens met minder stress, in een gezond lichaam, productiever kunt zijn.

Gezonde routines in onzekere tijden

Zeker in deze onzekere coronatijd, zijn routines van belang. Ze zorgen ervoor dat je je bed uitkomt, je ‘s ochtends aankleed, je lichaam gezonde voedingstoffen geeft en op tijd stopt met werken als je teveel stress ervaart. Zonder deze routines, is er geen houvast meer en kan dit een grote impact hebben op je dagelijks functioneren en vervolgens een grote impact hebben op je lichamelijk en geestelijke gezondheid.

Vooral nu COVID zorgt dat voor veel mensen hun vaste routines wegvallen, zoals het naar school gaan, het werken op kantoor, kinderen die niet meer naar de kinderopvang kunnen, jouw wekelijkse sportsessies etc. Des te belangrijker is het nu om gezonde routines nog meer door te voeren in allerlei momenten van je dag.

Met routines jouw dromen realiseren

Van ochtendroutines tot aan slaaproutines, van routines rondom voeding en lichaamsbeweging tot aan routines voor het verlagen van je stressniveau en hoe routines kunnen bijdragen aan het behalen van successen en het goed zorgen voor je lichaam en geest, wij nemen ze allemaal mee bij Routine Habits. Gezonde routines die jou helpen om focus te behouden, goed voor je lichaam en geest te zorgen om daarmee uiteindelijk jouw doelen en dromen te bereiken.

Wil jij ook meer leven met gezonde routines? Volg ons!

XO Elseline & Lara

Leave a Reply